avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Foaie de parcurs și delegație în fiecare zi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Foaie de parcurs și delegație în fiecare zi?

Bună ziua ca administrator de firma nou înfintata vreau sa lucrez ca subcontractor cu o firma de curierat .
Întrebarea mea este dacă eu fac curierat într-un oraș(exp arad)sau și localitățile din împrejurimi al județului Arad ridicări și livrări sunt obligat prin lege sa fac foaie de parcurs și delegație în fiecare zi pentru firma de curierat cu cea care sunt în colaborare ca subcontractor? Sau doar foaia de parcurs nu și delegația (ordinul de deplasare)Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce tip de foaie de parcurs sa folosesc ? buna ziua! detin si administrez o microintreprindere, , srl care ... maraloiu maraloiu Buna ziua! Detin si administrez o microintreprindere, , SRL care are ca obiect principal de activitate 702 Activitati de consultanta in management si 7022 ... (vezi toată discuția)
Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
semnarea foilor de parcurs ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)