avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tevi in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tevi in apartament

Este posibil intr-un bloc cu 4 etaje ,3scari,(cea din mijloc au toate apart.centrala) la apt1 scara A cu dormitorul pe colt SE
puterea tevilor sa fie 1,00 iar la apt 4scaraC cu dormitorul pe colt NE puterea tevilor sa fie 200,00?Celelalte apt. au puterea 585,00 doar apt.20 etj.4 scara C are puterea 40,00. Pe scara A sunt 5 apt. fara centrala iar la scaraC sunt 8apt fara centrala.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:07, 15 Ianuarie 2010
DA este posibil,
intrebati si adminstratorul ;):) explicatia plauzibila si tineti-ne si pe noi la curent.
multumim....
ce intelegeti prin puterea tevilor?
Asa scrie intr-o rubrica in tabelul care este afisat ptr. plata enrgiei termice pe apartament.
PRESEDINTA DE ASOCIATIE A SPUS CA ASA VIN TABELELE DE LA FIRMA CARE FACE CALCULUL.EXISTA UN PROGRAM PE CALCULATOR DUPA CARE SE LUCREAZA ACESTA FIIND UN PROGRAM NATIONAL.ORICUM EU TOT NELAMURITA AM RAMAS.
Sarut mana

Daca ati primit acest raspuns de la administratie, faceti o hartie presedintelui care sa o inainteze catre firma care face calculele si asteptati raspunsul lor.

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza incalzirea la bloc pentru cei cu centrale? 13anamb 13anamb Nu stiu conform caror legi este calculata plata caldurii pentru cei care au centrale la bloc, sau dupa ce formule se face. Am centrala, stau la bloc si vad ca ... (vezi toată discuția)
Plata caldura la bloc pentru cei cu centrale de apartament Nanton1958 Nanton1958 Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)
Autoritatea naþionalã de reglementare pentru serviciile comunitare de utilitãþi publice vã informeazã: rodica_post rodica_post Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice vă informează: Autoritatea Naţională de ... (vezi toată discuția)