avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declararea dividendelor partiale distribuite si platite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declararea dividendelor partiale distribuite si platite

Buna ziua,

Subsemnatul, in calitate de asociat persoana fizica la un SRL, am incasat in iunie 2021 dividende aferente profitului din 2020 si urmeaza sa mai incasez tot anul acesta dividende distribuite si platite aferente profitului rezultat pana in Septembrie 2021!

Anul viitor (2022), cand o sa depun declaratia unica pt veniturile realizate in anul 2021 din dividende pt plata CASS includ si valoarea dividendelor partiale distribuite si platite aferente profitului rezultat pana in Septembrie 2021 sau nu?

Va multumesc anticipat pt clarificarea acestei situatii!

Cu respect,

Mihai Ciocian
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon dividende plata cass? buna ziua, eu impreuna ... Andreea9001 Andreea9001 Depasire plafon dividente plata cass? Buna ziua, Eu impreuna cu un asociat (50% si 50%) detinem un SRL infiintat in anul 2020. In perioada 2020-2022 am ... (vezi toată discuția)
Plata cass srl fara angajati fclatea fclatea Buna ziua, am o nelamurire si in privinta platii CASS. Am un SRL, fara angajati, la care sunt pe cale de a depasi plafonul pentru plata CASS. In momentul ... (vezi toată discuția)