avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere valoare redusa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere valoare redusa

Buna seara.
In 2014 am avut cateva abonamente de telefonie mobila si internet la Rcs. Dupa o perioada am fost in incapacitate de a plati, lucru care a dus la reziliere, penalizări, etc. In 2017 mi-au deschis proces cerere de valoare redusa. Hotararea suna asa :

Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta SC RCS & RDS SA în contradictoriu cu pârâta ****. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.516,34 lei reprezentând contravaloare facturi fiscale restante. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 450 lei reprezentând contravaloare echipamente şi suma de 1.200 lei reprezentând contravaloare taxă de activare serviciu şi taxă de utilizare reţea. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2.281,88 lei reprezentând penalităţi de întârziere calculate până la data de 17.02.2017 conform contractului. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată-taxă de timbru judiciar. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buzău. Pronunţată, astăzi, 16.02.2018.

Hotarare 895/2018 din 16.02.2018


Asta este ceea ce am gasit pe portal, au trecut mai bine de 3 ani si jumatate si nu s-a intamplat nimic. Nu am primit nimic de la instanta acasa. Astazi i am sunat sa ii intreb ce datorie am pt ca sincer vreau sa o platesc sa scap iar cel de la relatii cu clienti mi-a spus ca nu stie, datoria fiind foarte veche, undeva la 1000 si ceva de lei. Dar nu stie unde as putea sa o plătesc si sa astept sa ma sune ei. Ce este de facut, chiar vreau sa o platesc dar nu stiu unde si cum.. Si de asemenea vreau o confirmare de la ei in scris dupa ce o platesc cum ca sunt pe 0.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:14, 14 Octombrie 2021
Buna ziua,

Nu a fost demarata procedura de executare silita.

Daca, insa, dumneavoastra vreti sa stingeti datoria prescrisa, prin plata voluntara, va adresati creditorului.

Plata este una valabila.

Solicitati, pe calea unei notificari , punerea la dispozitie a unui cont bancar, in care veti efectua plata.

In cadrul mentiunilor legate de plata, specificati numarul sentintei civile si dosarul format la nivelul instantelor de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcs-rds, dare in judecata div26 div26 buna ziua , am fost dat in judecata din ianuarie de rds pana acum nu s a intamplat nimic as vrea sa stiu poate stie cineva la ce sa ma astept atasez ultima ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de rcs-rds m26div m26div Buna ziua ,poate ma indruma cineva multumesc am fost dat in judecata de rds,nu m am prezentat aici sunt detaliile din proces de pe situl judecatoriei La ... (vezi toată discuția)
Litigii cu profesionistii bex77 bex77 Societatea parata a avut un contract de 2 ani cu RCS-RDS pentru furnizare servicii de internet la un punct de lucru. Contractul avea sa se incheie pe ... (vezi toată discuția)