avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Care este procedura actuala la locul de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Care este procedura actuala la locul de munca, atunci ...

Buna ziua,
Care este procedura actuala la locul de munca, atunci cand un angajat a fost testat pozitiv cu virusul SARS CoV2?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 15 Octombrie 2021
Vedeti daca va sunt de ajutor aceste link-uri:
[ link extern ]

[ link extern ] /

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sars cov2! buna ziua, vreau sa stiu daca adeverința care o primesc in urma ... cândea_sorina cândea_sorina Buna ziua, vreau sa stiu daca adeverința care o primesc in urma vaccinarii cu Sars cov2, poate acoperi învoirea de 1,5h la serviciu, timpul pe care am ... (vezi toată discuția)
Instruire ssm, su, stivuitorist, macaragiu Gepetto25 Gepetto25 Buna seara, se poate o parere cu privire la urmatoarele nelamuriri: - cum efectuez instruirea SSM, SU din moment ce sunt si salariati nevaccinati? - cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat la o institutie de stat incepind cu data ... seaman64 seaman64 Buna ziua. Sunt angajat la o institutie de stat incepind cu data de 01.08.2022 si pe data de 08.08.2022 am fost testat si depistat pozitiv cu virusul covid ... (vezi toată discuția)