Buna ziua!
De curând am fost anunțați de către administrator ca trebuie sa ne montam, obligatoriu până la finalul anului acele repartitoare pe calorifere, având încălzire de la termoficare. În același timp am fost instiintati ca exista doar o firmă în municipiu care le montează si au un anume pret, după care vom fi obligați să le achitam lunar 25 lei pentru citirea radio. Având în vedere că majoritatea locatarilor din blocurile cu încălzire de la termoficare nu au montate aceste repartitoare si in bloc majoritatea locatarilor nu sunt de acord cu pretul materialelor si montajului, neavând de unde alege oferta de pret si înțelegând că legea a avut tot felul de modificari si scadente din 2016 până în prezent, ce ma sfătuiți să fac, dat fiind faptul că a inceput distribuirea agentului termic fără ca termoficarea sa ne anunțe ceva legat de repartitoare, ei având ceasul lor la intrare în bloc pe care emit o singura factura.
P.S. Am inteles de la un instalator ca eu daca le montez si plătesc atât piesele, cât si montajul, iar ulterior întreținerea lor si citirea radio, lunar, o sa ies mult mai scump decat in prezent sau decât cei care nu-și montează si spun ca ei nu vor fi amendați între 500 lei si 1000 lei, conform modificării legii în iulie anul acesta.
Multumesc
Unde este lege nu este tocmeala
Garantat nu vor fi multi care sa accepte varianata sa nu instaleze aparate individuale de contorizat utilitati in sistem centralizat ,deoarece vor fi obligati sa suporte consum in sistem pausal