avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință ...

buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință care se află la o distanță de 35 de km față de locul de muncă. Menționez că am făcut acest lucru și nu mi s-a aprobat. Motivația a fost că locuința închiriată se află intr-o altă garnizoană față de localitatea unde am locul de muncă. Aș putea contest în instanță?
Cel mai recent răspuns: kaniardo , utilizator 20:28, 17 Octombrie 2021
Mulțumesc de răspuns. O să mai am nevoie de dumneavoastră cand o să formulez contestația daca ma puteți ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatia pentru chirie acordata cadrelor militare conform reglementarilor noi ContSters14496 ContSters14496 Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Compensatie chirie militari mihaiionutcristian mihaiionutcristian sunt militar si am domiciliul la 40 km de localitatea in care imi desfasor activitatea. stau cu chirie tot in localitatea de domiciliu...pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Compensatie pentru chirie radusorin19 radusorin19 Bună ziua!as dori sa știu dacă pot beneficia de compensația de chirie dacă locuiesc impună cu mama copilului meu.mentionez ca nu suntem căsătoriți. ... (vezi toată discuția)