avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, in parcarea unui supermarket aveam o masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, in parcarea unui supermarket aveam o masina parcata ...

Buna ziua, in parcarea unui supermarket aveam o masina parcata in dreapta, am trecut printe cele doua masini (al meu si celalalt parcat in dreapta) , am atins cu corpul oglinda, aceasta a cazut instantaneeu ( nu doar oglinda ci tot corpul oglinzii pe care era fixata oglinda retrovizoare). am crezut ca asa a fost de la inceput....chiar nu mi-am pus problema ca doar atingandu-l se va rupe. am plecat acasa. dupa nici 30 de minute , posesoarea masinii presupus avariata de mine a postat public numarul masinii mele amenintandu-ma ca m-a dat la politie si ca a vazut ea pe camerele de luat vederi al supermarketului ( supermarketul mi-a confirmat ca posesoarea masinii , contrar procedurilor, a fost informata despre nr masinii ....ulterior s-a dovedit ca i-a furnizat cu mult mai multe date.....) ca am atins masina si ca i-am rupt-o si ca am fugit de la locul accidentului si ma someaza ca in 24 ore sa maduc la politie sa declar accidentul.
Intrebarea mea este : daca ma prezint la politie ce trebuie sa declar avand in vedere ca nu este un accident de masina , masina statea?

Alte discuții în legătură

Plecare de la locul accidentului. razvan0809 razvan0809 Astazi, dupa ce mi-am lasat o prietena acasa (eram oprit pe contrasens pentru ca drumul avea doar 2 benzi, iar banda mea era ocupata) a avut loc un mic ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident minor, vinovatul a fugit de la locul faptei. Petria Marius Petria Marius Sunt victima a unui accident minor care s-a soldat cu distrugerea oglinzii retrovizoare stanga. Masina care de deplasa din sens opus nu a pastrat distanta ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna ? antonyc antonyc Buna ziua. Astazi am circula pe o straduta intre blocuri in principiu aceasta strada are o banda pe sens cu masini parcate pe banda langa trotuar ..din ... (vezi toată discuția)