avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Spuneti-mi va rog un funcționar public ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Spuneti-mi va rog un funcționar public are voie ...

Buna seara! Spuneti-mi va rog un funcționar public are voie sa completeze formulare pentru un cetățean-Mai precis cerere de acordare ajutor social

Alte discuții în legătură

Înființare firmă cetățean non ue rezident în românia. care sunt actele și costurile necesare? Andreea355 Andreea355 Buna seara.Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt actele si costurile necesare infiintarii unei societati de către un cetățean străin Non UE,care deține ... (vezi toată discuția)
Buna seara! un birou, sau conducatorul unui birou din cadrul ... saskaist saskaist Buna seara! Un birou, sau conducatorul unui birou din cadrul unei primarii (de exemplu birou care se ocupa de intretinere domeniul public), poate sa ma puna ... (vezi toată discuția)
2 cereri de recurs formulate impotriva aceleiasi hotarari! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Va rog sa imi spuneti cum credeti ca ar trebui sa procedez in legatura cu urmatoarea speta: - o clienta a \\"declarat\\" recurs impotriva unei ... (vezi toată discuția)