avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna seara! Un birou, sau conducatorul unui birou din ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna seara! Un birou, sau conducatorul unui birou din cadrul ...

Buna seara!
Un birou, sau conducatorul unui birou din cadrul unei primarii (de exemplu birou care se ocupa de intretinere domeniul public), poate sa ma puna legal sa depun declaratie despre un caz? Sa imi declaratie? Are Primaria calitate pt asa ceva? Nu prin Politia locala sau prin alte organe ar avea voie? Sa imi ia toate datele din buletin, să mă pună să declar unde am fost si pentru ce intr-o anumită perioadă?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:21, 23 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu au voie sa faca asa ceva...
Va multumesc pentru raspuns. Este vorba despre “interogarea” si fortarea de a da o declaratie, a unui cetatean care si-a angajat 2 muncitori sa-si amenajeze spatiul verde in fata imobilului sau. Este adevarat, ca nu avea acordul Primariei in acest sens, dar a fost pus sa scrie o declaratie ca cine a facut, cat a platit pentru lucrari, cand s-a facut, etc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un abuz ..putea sa sesizeze ITM-ul , ANAF cu privire la acea activitate , nu sa forteze luarea unei declaratii ...
Puteti sa spuneti acelui functionar publica ca veti face tot ce vrea in legatura cu cazul dupa ce va arata temeiul legal al solicitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatarea spatiului verde din jurul blocului stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Spatiul verde din jurul blocului este partial neingrijit si murdar. Doar cativa locatari din cei aproape 200 au mai participat din cand in cand ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului-legislatie ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua Locuiesc impreuna cu familia la bloc, intr-un apartament proprietate personala, si pe spatiul verde din jurul blocului, mai multi vecini avem ... (vezi toată discuția)
Spatii parcare in spatiul comun locatari bloc bianca0706 bianca0706 daca in proiectul aprobat spre neschimbare nu au fost prevazute locuri de parcare in unele spatii comune locatarilor blocului, sau au fost prevazute spatii ... (vezi toată discuția)