Bună ziua.
Dacă ma puteți ajuta cu privire la situația de mai jos :
În data de 15.06 ac am trimis prin posta romana un colet cu ramburs (val ramburs 130 lei), coletul conținea obiecte vestimentare, frecvent trimiteam/trimit astfel de colete.
Coletul a fost ridicat de destinatar în data de 28.06, la o săptămână după urmând sa merg sa întreb la posta de banii mei, dar mi s-a spus ca nu au sosit, sa mai revin.
Săptămânal ( pe o perioada de 3 luni) m-am prezentat la oficiul poștal al orașului de care aparțin sa întreb de acest mandat. La insistentele mele dirigintele postei a întocmit o cerere către posta destinatarului pentru a cere lămuriri, eu punandu-i la dispoziție poza cu chitanța + poza coletului ridicat de destinatar, atitudinea dirigintelui fiind una foarte amabila, asigurandu-ma ca se va rezolva și eu îmi voi recupera banii cuveniți.
La cererea dansului i-am dat nr de telefon pentru a ma suna "când sosesc banii"
Acum 2 săptămâni am fost sa întreb din nou, stupoare...doamnele de acolo (domnul diriginte nu era)au spus ca eu am ridicat banii.
Între timp am făcut o sesizare online către posta romana, prezentând situația data.
Acum câteva zile am fost sunat de dirigintele postei sa vin la posta cu buletinul pentru a confrunta datele mele + semnatura. Cum ma si așteptăm cineva a semnat în locul meu și si-a însușit banii mei. Am cerut sa se compare semnatura de pe acel mandat cu unul recent care îl aveau, nici măcar nu s-a chinuit o reproducere a semnăturii mele, este o mazgalitura orfinara. Dirigintele și angajata care a fost pe tura atunci susțin sus și tare ca eu am ridicat banii, ca este semnatura mea, "nu s-au mai confruntat cu astfel de situații niciodata"
Am cerut sa fac o poza la acea semnatura, nu am fost lăsată.
Sfatuiti-ma va rog cum sa procedez, pe lângă bătaia de joc la adresa mea vorbim de un fals cât și de un furt, dar ce șanse am...sau este o lupta în zadar ținând cont ca a trecut ceva timp
Chitanta originala a coletului trimis nu o mai am, am doar poza+ poza coletului ridicat de către destinatar...atât.
Mulțumesc in avans pentru răspuns.