avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Grătar cu lemne pe balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Grătar cu lemne pe balcon

Buna ziua. Unde trebuie să mă adresez dacă vecinul de la ultimul etaj face grătar pe balcon (grătar cu lemne/cărbuni) și nu înțelege de buna voie că este foarte periculos ce face? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: doctorATU , utilizator 13:58, 11 Noiembrie 2021
in primul rand va adresati presedintelui de bloc !...
Am avut o adunare cu toata asociatia, inclusiv presedintele si tipul care face gratar pe bloc si raspunsul lui a fost :"De-asta am luat apartament la ultimul etaj, daca vreti sa ma opresc sa-mi dati banii inapoi pe apartament" iar presedintele nu face nimic. Eu intreb unde ma pot adresa, din punct de vedere legal, pentru a-l oprii.
Sesizati oficial politia teritoraiala care daca se confirma cele sesizate ,in temeiul legii picnicului,,a aplica sanctiuni
Politia teritoriala = politia locala?

ynocentta a scris:

Sesizati oficial politia teritoraiala care daca se confirma cele sesizate ,in temeiul legii picnicului,,a aplica sanctiuni

Din pacate legea picnicului nu se aplica decat pt spatii publice.
Adoptarea ROI asociatie care sa interzica gratarele in complex ar putea sa ofere solutii de constrangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)
Gratar electric/gaz pe balconul blocului valentin2018 valentin2018 Buna, Am un balcon la etajul 2 al blocului. Am vrea sa instalam un grill pe acel balcon. Nu modelul cu lemne, care sa faca fumul specific ci doar unul pe ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc dragodado dragodado buna ziua. stau intr_un bloc care la parter are apartamente cu mici curti in care proprietarii mai nou fac gratar aproape in fiecare seara creand disconfort ... (vezi toată discuția)