avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista stare de incompatibilitate pentru un ofiter de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista stare de incompatibilitate pentru un ofiter de politie ...

Exista stare de incompatibilitate pentru un ofiter de politie judiciara care in timpul liber are incheiat un contract de colaborare cu o edtura de carte si tehnoredacteaza carti contra unui venit lunar?
Cel mai recent răspuns: motvaly , utilizator 18:24, 20 Octombrie 2021
In opinia mea, nu exista stare de incompatibilitate.
Va multumesc pentru raspuns.
Stiti cumva daca au aparut recent precizari noi privind interdictiile impuse asupra activitatilor pe care le poate desfasura un politist, care are aviz de politie judiciara, in afara fisei postului, in mediul privat, el fiind deja angajat ca functionar public cu statut special in M.A.I.?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2021
motvaly, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat sau administrațor la srl cod caen bolt si angajat m.a.i.? ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Stie cineva daca am voie să am SRL, asociat sau administrațor, cu cod CAEN Bolt si sa fiu si angajat M.A.I. la pompieri sau armata? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Politist vs presedinte bloc Almarii Almarii Buna ziua, in calitate de politist pot desfasura activitati ca presedinte remunerat al asociatiei de proprietari ? Cadru legal daca se poate. Multumesc. (vezi toată discuția)
Un functionar public cu statut special (fara atributii de psiholog ... danageo danageo Un functionar public cu statut special (fara atributii de psiholog in fisa postului) poate desfasura activitati de psihologie in cadrul unui cabinet ... (vezi toată discuția)