avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizii suspendare CIC neeliberate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizii suspendare CIC neeliberate

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutați cu un sfat in legătura cu situația mea. In prezent sunt in concediu creștere copil pana la data de 30.12.2021. Între timp, anul acesta in August am mai nascut un copil. Am solicitat angajatorului noi decizii de suspendare pentru a pe depune ( anticipat pentru continuitatea indemnizației) deciziile de suspendare și mi s-a invocat, citez “
nu se pot emite decizii noi de suspendare, intrucat sunt inca in vigoare cele anterioare.
In cazul acesta, trebuie transmisa o cerere privind incetarea suspendarii conform deciziei in vigoare si emiterea unei noi decizii de suspendare ca urmare a intervenirii nasterii unui alt copil. “ . Am încercat sa le explic ca este vb de o suprapunere și renunțarea la actualele decizii, duce la renunțarea a 2 luni de indemnizație. ( fiind vorba de 2 indemnizații pentru 2 copii) Ca o pot redacta anticipat, cu nr de înregistrare de astăzi, dar cu data suspendării contractelor începând cu 31.12.2021. Întrebarea mea survine situație tensionate dintre mine și angajator și cred ca este rea-voința și nu necunoaștere. Ce se întâmpla dacă trece perioada suspendării și nu îmi va emite alte decizii? Este obligat legal sa le emită? ( ce Lege stipulează acest aspect).
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2021
andra721, utilizator

Alte discuții în legătură

Formalitati itm- trecere din cic1 in cic2 despi despi BUNA ZIUA! Am cateva nelamuriri referitor la urmatoarea situatie: - primul copil al salariatei s-a nascut pe data de 14.05.2009 si are suspendat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical geostel geostel Buna ziua Am urmatoarea problema in legatura cu o salariata care se afla in concediu de crestere copil pana la 2 ani care este insarcinata cu cel de al doilea ... (vezi toată discuția)