avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Actionare judecata Vivo Cluj-Napoca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Actionare judecata Vivo Cluj-Napoca

Am fost la Vivo! Cluj-Napoca sa mananc si mi s-a cerut dovada ca sunt vaccinat, altfel nu pot intra in incinta special amenajata. Nu sunt vaccinat si doresc sa ii dau in judecata pentru discriminare. Daca doreste un avocat sa participe la un astfel de caz, va rog sa raspundeti.

Nu sunt interesat de povesti si nu sunt aici sa dezbat conspiratii. Cred in stiinta, cred in medicina si in vaccin, probabil ma voi vaccina la un moment dat, insa consider ca cei care nu sunt vaccinati, sunt discriminati. Cunoasteti de un caz similar prin lume, au mai fost care au dat in judecata entitati pt. discriminare?
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 22:01, 22 Octombrie 2021
Nici o revizuire a constituției nu poate fi facuta dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor sau a garanțiile acestora. Am cautat pe google cum poate fi revizuită constituția. Deci nu se poate. Constituția nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgenta și nici în timp de război.
Iar dacă eu am bani și imi plătesc teste la 72 de ore, căci tot am gasit o oferta la o firma de abonament teste covid PCR, eu imi verific astfel și starea de sănătate și am si certificat verde perpetuu, sau mai bine zis certificate verzi succesive.
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
giornonoi2, utilizator
Sau va vaccinati o data si bine si nu mai aveti nevoie de teste PCR pe banda rulanta, care si costa de te usuca, cu sau fara abonament..
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
ramona2018, utilizator
"Cei ca tine" au o mare lipsa de logica, de cultura. si de materie cenusie. Vechea problema.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce presupui ca orice nevaccinat e automat bolnav? E o intrebare retorica dar asteptati rapuns? E clar.


ramona2018 a scris:

Sau va vaccinati o data si bine si nu mai aveti nevoie de teste PCR pe banda rulanta, care si costa de te usuca, cu sau fara abonament..

Nu are rost, ies la pensie, nu ies din casă cu săptămânile, cumpărăturile le fac pe net, facturile sunt cu debit direct din cont automat, paine, zahar, ulei nu folosesc, rude și prieteni nu am. Deci vaccinarea pentru mine mai la primăvara. Sunt un caz mai deosebit.