avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Actionare judecata Vivo Cluj-Napoca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Actionare judecata Vivo Cluj-Napoca

Am fost la Vivo! Cluj-Napoca sa mananc si mi s-a cerut dovada ca sunt vaccinat, altfel nu pot intra in incinta special amenajata. Nu sunt vaccinat si doresc sa ii dau in judecata pentru discriminare. Daca doreste un avocat sa participe la un astfel de caz, va rog sa raspundeti.

Nu sunt interesat de povesti si nu sunt aici sa dezbat conspiratii. Cred in stiinta, cred in medicina si in vaccin, probabil ma voi vaccina la un moment dat, insa consider ca cei care nu sunt vaccinati, sunt discriminati. Cunoasteti de un caz similar prin lume, au mai fost care au dat in judecata entitati pt. discriminare?
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 22:01, 22 Octombrie 2021
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nici o discriminare,discriminare era dacă nu primeau în restaurant o persoană pt ca avea alta religie,rasa,orientare sexuală naționalitate etc.Oricum nu are nici o.relevanta dacă ar exista astfel de situatii,,în lume"legislatia fiecărei țări diferă si nu ar influență în nici un caz un proces din România..
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai cum nu este, din moment ce pe ala din fata mea il lasa sa intre sa manance, iar pe mine nu?

UBB a fost dat in judecata pe acelasi motiv: [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2021
tratiousemainapeniumiceat, utilizator
Discriminare este si cea privind sexul/genul, si fizica slab/gras.
Bun, deci? Se poate face ceva sau nu?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
De dat in judecata ar trebui sa fie dat Guvernul. El a stabilit aceste restrictii. Comerciantii doar le aplica, in caz contrar fiind sanctionati.