Daca vreți sa analizati poziția mea fata de pandemie și alte lucruri veți găsi aici ( dar, va trebui sa citiți tot ce am scris ca să înțelegeți):
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Referitor la.corect sau incorect și la.cine este discriminat am sa va fac scurte precizări desi găsiți argumente foarte multe și la link-ul de mai sus.
Corect este sa faci în asa fel încât sa nu mai moara oameni.
Incorect este sa nu îți pese cati mor și sa te lase indiferent.
Nu mai spun ca a mai și menține pandemia peste orice limita normala imi pare de asemenea ceva nedemn și nedemocratic.
Eu am o poziție de neutralitate și nu apar pe nimeni,nici statul și nici nevaccinații.
Nu ma bag deloc.
Insa, este necesar sa ieșim din pandemie cât mai.repede sau măcar sa moara mult.mai putini oameni decât mor astazi in România.
Din studii rezulta ca 90% din cei nevaccinati ajung la ATI, acolo de unde nu prea se mai iese decât mort ca regula de baza.
Daca va pare incorect ca vreau sa moara cât mai putini oameni și considerați ca nu ar conta cati mor pentru ca unele persoane refuza aiurea vaccinarea atunci ma puteți considera incorect.
Insa, nu îmi voi schimba optica.
Referitor la discriminare, consider ca sunt discriminați vaccinatii.
De ce?
Pentru ca nici mie nu place sa fie pe stradă ca după bombardament și sa fie localurile goale, pentru ca trebuie sa port masca pe strada pentru ca unii refuza aiurea sa se vaccineze și ca trebuie sa am grija de ei de parca ar fi copii mici.
Obligativitatea purtarii măștii este o măsură de restrictie necesara mai ales pentru cei nevaccinați pentru a fi protejați aceștia și sa nu ajungă la ATI fara aer sau sa moara pe holurile spitalelor fără oxigen.
Faptul ca închid magazinele la.ora 22 pe mine ca incurca foarte tare pentru ca ziua am multa treaba și rămân cu toate în urma din acest motiv.
Eu mergeam la magazine deschise nonstop dar nu mai exista asa ceva.
Aceste restricții sunt necesare și desi nu îmi convin trebuie sa le suport pentru ca dacă as părăsi neutralitatea mi-as încalcă principiile de.toate felurile și ar însemna să îi apar exact pe cei care prelungesc durata pandemiei.
V-am dat doar câteva elemente dar sunt mai multe aspecte.