Dar cine vorbeste de o revizuire a constitutiei?? Ati cautat pe net, dar nu ati cautat ce trebuie. Faptul ca aveti google la dispozitie nu va face jurist! Daca ati fi citit in primul rand constitutia, acum nu mai purtam aceasta discutie.
Art. 53 – Restrângerea exerciţiului unor drepturi sau al unor libertăţi
(1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.
giornonoi2 a scris:
Nici o revizuire a constituției nu poate fi facuta dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor sau a garanțiile acestora. Am cautat pe google cum poate fi revizuită constituția. Deci nu se poate. Constituția nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgenta și nici în timp de război.
Iar dacă eu am bani și imi plătesc teste la 72 de ore, căci tot am gasit o oferta la o firma de abonament teste covid PCR, eu imi verific astfel și starea de sănătate și am si certificat verde perpetuu, sau mai bine zis certificate verzi succesive.