avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Actionare judecata Vivo Cluj-Napoca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Actionare judecata Vivo Cluj-Napoca

Am fost la Vivo! Cluj-Napoca sa mananc si mi s-a cerut dovada ca sunt vaccinat, altfel nu pot intra in incinta special amenajata. Nu sunt vaccinat si doresc sa ii dau in judecata pentru discriminare. Daca doreste un avocat sa participe la un astfel de caz, va rog sa raspundeti.

Nu sunt interesat de povesti si nu sunt aici sa dezbat conspiratii. Cred in stiinta, cred in medicina si in vaccin, probabil ma voi vaccina la un moment dat, insa consider ca cei care nu sunt vaccinati, sunt discriminati. Cunoasteti de un caz similar prin lume, au mai fost care au dat in judecata entitati pt. discriminare?
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 22:01, 22 Octombrie 2021
Discriminarea este o acțiune care presupune un tratament diferit, nedrept față de persoane din cauza apartenenței lor la un anumit grup social. Există mai multe forme de comportamente discriminatorii, dar toate au comun faptul că implică o anumită formă de excludere sau de respingere.

Sunt de parere ca este o forma de discriminare, legalizata.
Daca n ar fi fost asa, nu ar fi existst nici hotarari judecatoresti favorabile, in strainatate.
Priviti lucrurile prin prisma cartei drepturilor omului. Accea a devenit hartie igienica
Se incalca foarte multe drepturi, tacit, chiar de catre cei care se bateau cu pumnii in piept, in ue. Guvernele joaca cum li se canta, ca doar norma din ue prevaleaza, nu?
De dat in judecata, statul roman prin reprezentanti. Dar daca nici curtea drepturilor omului nu mai primeste cereri....
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
ain, utilizator
2 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vechea problema... tu ai doar 'drepturi', nu si obligatii morale cel putin.
Comerciantul n-o sa riste sanctiuni pentru cei ca tine, avand in vedere situatia actuala.
Dar deh..., traim intr-un univers paralel si asta ne ocupa tot timpul...
4 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actul, la care va referiti, nu este valabil. Nu este lege si contravine constitutiei. Moral, se poate judeca altfel dar atata timp cat si vaccinatii sunt transmitatori, unde este relevanta. Eu sunt vaccinat dar vreau sa manance la masa cu mine si un nevaccinat. Mai spune un domn avocat ca nu este discriminare. Dar ce este? Sa-mi explice dumnealui, tinand seama de cele spuse mai sus.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
tu ai fost cel batut de paznici la vivo?

Alte discuții în legătură

Salutare este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? ... FZappa FZappa Salutare Este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? In Constituția României scrie: Art. 53 – Restrângerea exerciţiului unor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu cateva intrebari legate de drepturile noastre ... Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari legate de drepturile noastre fundamentale! In primul rand, se poate ca eu ca persoana fizica, fara a termina domeniul de ... (vezi toată discuția)