avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Ma numesc Nyito Judit, Vreau sa va intreb, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Ma numesc Nyito Judit, Vreau sa va intreb, cand pot ...

Buna ziua,
Ma numesc Nyito Judit,
Vreau sa va intreb, cand pot iesi la pensie avand in vedere urmatoarele dete:
Sunt nascuta pe data de : 08.08.1963
Stagiul de cotizare este de :24 ani si 5 luni , din care 9 ani si 2 luni in grupa a 2-a de munca sau mai nou "grupa speciala" parca.
Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Cu respect...
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:38, 21 Octombrie 2021
Iulie 1963 Ianuarie 2026 62/6 33/3
-Limita de varta la 62 ani si 6 luni(08/01/2026).
Nu mai aveti timpul necesar indeplinirii conditiei de stagiu complet de de 33 ani si 3 luni pentru a beneficia de reducerea datorata grupei II.Aveti la acest moment aproximativ 26 ani si 10 luni de stagiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Aura63 Aura63 Buna ziua! Sunt nascuta pe 9.nov 1963. In 2 aug implinesc 36 de ani de serviciu din care 11 ani de grupa a -II -a . Va rog frumos sa imi spuneti la ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am 59 ani, vechime in munca 21 ani din care 16 grupa ... saorecluiza saorecluiza Buna ziua,am 59 ani, vechime in munca 21 ani din care 16 grupa 2, Cand pot iesi la pensie? manuela (vezi toată discuția)
Cand poate iesi cel mai devreme la pensie? Dragoi Simona Dragoi Simona Buna ziua, Mama mea este nascuta in anul 1963 luna 12,si lucreaza din luna 03 anul 1980,nu are intreruperi pe cartea de munca ,nu are facultate,cand poate ... (vezi toată discuția)