avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dupa dezbaterea succesiunii,dupa tatal meu nu am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dupa dezbaterea succesiunii,dupa tatal meu nu am inclus si suprafetele ...

Dupa dezbaterea succesiunii,dupa tatal meu nu am inclus si suprafetele de fond forestier aflate intr-o Asociatie de tip composesorat. Cum se procedeaza la includerea in masa succesorala a acestor suprafete ? Ce fel de document trebuie sa elibereze Asociatia Composesorala pentru a servi la dezbaterea succesorala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: OpraM , utilizator 15:45, 22 Octombrie 2021
Mergeți la notarul.public unde a fost dezbătută succesiunea acesta va va spune ce este de facut,teoretic pt un supliment la CM trebuie să depuneti actele care fac dovada că bunurile respective au fost în patrimoniul defunctului.
Mulțumesc de răspuns, problema care rămâne este ce acte trebuie sa elibereze Asociația Composesorala pentru a certifica proprietatea in cadrul composesoratului . După cum știți CF este stabilită pe numele Composesoratului . O confirmare a proprietății tip Adeverință este suficientă ?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Mergeți la notarul.public unde a fost dezbătută succesiunea acesta va va spune ce este de facut,teoretic pt un supliment la CM trebuie să depuneti actele care fac dovada că bunurile respective au fost în patrimoniul defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune in baza unei adeverinte de la composesorat Mihai1606 Mihai1606 Dupa dezbaterea succesiunii, urmasii tatalui meu nu au inclus si suprafetele de fond forestier aflate intr-un composesorat. Cum se procedeaza la includerea in ... (vezi toată discuția)
Succesiune unic fiu dupa deces mama ionpavelarh ionpavelarh care sunt bunurile ce intra la o astfel de succesiune, in afara de terenuri, case, anexe, paduri private, se pot mostenii si actiunile la diverse companii si ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de formalitatile ini sucesiuni astip astip Acum doua luni a murit tatal meu. Notarul imi cere sa duc acte doveditoare ale averii tatalui meu ca sa poata deschide masa succesorala iar banca la care stiam ... (vezi toată discuția)