avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-inchirieri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-inchirieri

Cum poate un SRL cu obiect de activitate - servicii medicale, sa inchirieze un spatiu avand in vedere ca acest SRL nu are voie sa aiba alta ativitate decat servicii medicale? S-ar putea incheia un contract de comodat intre SRL si administratorul societatii apoi administratorul sa incheie un contract de inchiriere cu o terta persoana?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:08, 7 Februarie 2008
din punctul meu de vedere e ok (practic, teoretic nu).

nici o problema.

dar sa evitam controalele nedorite ale Garzii Financiare, ar fi de preferat un contract de inchiriere.

parerea mea
de fapt nu controalele, ci, efectele nedorite ale controalelor.
Ea sa ne mai scuteasca! (scuzati expresia).
Sa-mi arate si mie unu unde scrie ca un subiect de drept, fie el si SC, are interdictie de a incheia un contract, de altfel, numit in legislatie.
Am tot spus-o si o sustin, discutia ar putea sa apara in momentul in care SC cu pricina s-ar afla in prag de faliment.
sunt total de acord

in momentul incheierii unui contract si eu plec de la premisa ca partile stiu ce fac si, evident, incearca sa evite o pierdere, chiar si prin incheierea unui contract de comodat

dar cate aberatii auzi de la Administratii si Primarii nu vreau sa mai povestesc

le prezinti un dosar, iti spun ca nu ai cum sa-l depui cu atatea lipsuri, il iei, il depui prin posta si minune devine dosar complet si te cheama sa platesti taxele
Sa fim seriosi! Poti sa donezi fondul de comert si nu poti sa faci comodat pe un bun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat - reformulare avas avas Buna ziua, Cat de tare poate sta in picioare in fata unui control,un contract de comodat prin care pun,ca SRL, la dispozitia unei alte societati un spatiu de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane juridice - lamurire DAIANA_ DAIANA_ E vineri azi...probabil cu totii ne gandim la weekend, insa poate unii dintre cei ce frecventeaza acest forum isi mai gasesc rabdarea sa-mi acorde un raspuns ... (vezi toată discuția)