avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua unde as putea găsi arhiva la autotitan sa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua unde as putea găsi arhiva la autotitan sa de pe strada ...

Bună ziua unde as putea găsi arhiva la autotitan sa de pe strada Smârdan nr 29 bucuresti,pentru adeverinta de vechime cu grupa 2-a de munca,tatal meu are o adeverinta de la ei dar nu are date de identificare și nu este luata în calcul la casa de pensii,va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Nycole85 , utilizator 20:35, 29 Octombrie 2021
Nu reușesc sa deschid mesajul primit
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati la ONRC care este statutul Societatii Comerciale "Special Transport" - S.A.,CUI 3318476 si luati legatura cu acestia ... poate stiu unde se afla arhiva.

Societatea a luat fiinta prin divizarea societăţii comerciale "Autotitan" - S.A. Bucureşti.

sau

Intrebati la
Direcţia Arhivelor Naţionale ale Municipiului București
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71; telefon Relaţii cu Publicul, prin centrală: 021/303.70.80, la interior 15269

Telefon Secretariat: 021/303.70.80, la interior 15251
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, as dori daca ma puteti ajuta sa stiu pt arhiva acm ... Natalia78 Natalia78 Buna seara, As dori, daca ma puteti ajuta, sa ma indrumati unde ma pot adresa pt arhiva ACM nr 2 Bucuresti, în vederea obținerii unei adeverințe de vechime? (vezi toată discuția)
As dori sa aflu de unde pot sa ridic vechimea de la firmele care ... Radu Cotutiu Radu Cotutiu As dori sa aflu de unde pot sa ridic vechimea de la firmele care in trecut se numeau Tehnometal si AMIT sau eventual cartea de muncă de la întreprinderea AMIT (vezi toată discuția)
Hristos a inviat. va rog sa ma ajutati.cum pot sa obtin o adeverinta ... oance virgil oance virgil hristos a inviat. va rog sa ma ajutati.cum pot sa obtin o adeverinta de grupa a 2 a de munca ,de la I TEXTILA AURORA BUC .MENTIONEZ CA SA DESFIINTAT este ... (vezi toată discuția)