avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Daca in localitatea in care sunt, masura cu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Daca in localitatea in care sunt, masura cu carantina ...

Buna ziua! Daca in localitatea in care sunt, masura cu carantina de la 20 este inca valabila pana pe 30 oct, iar de astazi a intrat in vigoare HG care prevede ca ora este 22, indiferent de rata de incidenta, care masuri se vor aplica? 20 sau 22? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am venit din anglia pe data de 21.12.2020 si am fost ... vlad90 vlad90 Buna ziua, am venit din anglia pe data de 21.12.2020 si am fost pus in carantina desi hotararea nr 61 din 20.12.2020 spune clar ca sistemul de carantina intra ... (vezi toată discuția)
Neprezentare declarație - pt carantina de de noapte - amenda ... M9M M9M Neprezentare declarație - pt carantina de de noapte - amenda este legală/ constituțională sau nu? Nu sunt vaccinat, nu am certificat verde, nu am covid ... (vezi toată discuția)
Salariul minim? diferentieri studii superioare? calin_andrei calin_andrei Buna seara, Stie cineva cat este in momentul de fata salariul minim pe economie? Si daca (mai) sunt diferentieri la acest salariu pentru cei cu studii ... (vezi toată discuția)