avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Imi puteti pune daca o persoana care are certificat de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Imi puteti pune daca o persoana care are certificat de handicap ...

Imi puteti pune daca o persoana care are certificat de handicap - indiferent de grad - trebuie sa depuna declaratie unica pentru CASS pentru a avea calitate de asigurat? Ce drepturi are in urma dobandirii acestui certificat ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Procedura obtinere adeverinta de vechime topmasaj topmasaj buna ziua! ma incadrez la prevederile art 49 din legea pensiilor, persoana cu handicap grav care se poate pensiona daca a realizat o treime din stagiul de ... (vezi toată discuția)
Sotul somer. sotia casnica poate fi coasigurat? anaionescu67 anaionescu67 Buna ziua, Sotul meu va intra in somaj din data de 02.09.2013. Eu fiind casnica sunt in intretinerea lui. La actualul serviciu (CIM inceteaza din 30.08.2013) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt pers.cu handicap gr.grav. la 16 ani n-am mai ... gigif gigif Buna ziua. Sunt pers.cu handicap gr.grav. La 16 ani n-am mai mers si in anul 1986 am fost angajat. In anul 1998 m-am pensionat medical gr.1,avand o vechime de ... (vezi toată discuția)