avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca in urmatoarele 3 sapt trebuie facut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca in urmatoarele 3 sapt trebuie facut rapelul,certificatul ...

Buna ziua!
Daca in urmatoarele 3 sapt trebuie facut rapelul,certificatul verde va avea valabilitate 12 luni din data rapelului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: violetavio , utilizator 14:58, 13 Februarie 2024
Certificatele eliberate sunt valabile astfel:
- certificatele de vaccinare: până la data de 30 iunie 2022;
[ link extern ] /
Buna ziua!
Spuneti-mi,va rog,daca in perioada 2011-2012 am lucrat cu contract partial de munca 2ore/zi,la calcularea vechimii in munca aceste an lucrat cu 2 ore/ zi se comaseaza ajungand la 3 luni de contract cu norma intreaga?

Cornel Vasile a scris:

Certificatele eliberate sunt valabile astfel:
- certificatele de vaccinare: până la data de 30 iunie 2022;
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca semnat pentru 8ore/zi si declarat 2ore/zi; doanna3 doanna3 Buna ziua! In februarie 2012 m-am angajat la un SRL unde am semnat un contract de munca cu o durata de lucru de 8ore/zi. In iunie 2014 am plecat prin demisie ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca danutt57 danutt57 Lucrez in sectorul bugetar unde vechimea in munca ajuta la acordarea gradatiilor care se adauga la clasele de salarizare. Problema. Am lucrat si lucrez in ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste vechimea in munca? gheionescu gheionescu Am o problema cu incadrarea in munca a fiului meu si de doua luni Universitatea din Oradea nu poate transa situatia. Fiul meu a inaintat si o solicitare catre ... (vezi toată discuția)