avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titlul de proprietate . . .
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titlul de proprietate . . .

Buna ziua ,
am si eu o problema ca multe altele de pe aici ... Bunicul meu detine un titlu de proprietate care este gresit din punct de vedere caligrafic . Adica in loc de " Campeanu " este scris " Cimpeanu " . Am depus titlul la primaria din localitatea din care apartine si acolo mi-au modificat ei cu pixul fara nici o stampila a primariei peste greseala . Nu stiu cum se procedeaza legal si vreau sa ma informez . Consider ca a fost un abuz ceea ce s-a intamplat , si vreau sa rezolv problema mea , sa stiu care sunt pasii de facut pentru a solutiona greseala . Am facut o masuratoare a terenului si vreau sa intabulez un teren care se afla pe titlul acesta , va rog sa ma ajutati ....
Ceea ce a facut primaria se numeste fals material in inscrisuri oficiale!!. trebuie sa depuneti titlul de proprietate in original la comisia judeteana de fond funciar de la prefectura, impreuna cu o cerere de modificare a lui si actele de stare civila din care rezulta ca numele titlularului este "Campeanu"... ar trebui sa mentionati in acea cerere si de unde provine corectura "cu pixul", pentru ca este posibil sa fiti "luat la intrebari". Cererea o face titularul actului, iar modificarea o vor opera, cu semnatura si stampila. OCPI-ul si comisia judeteana.
Multumesc frumos pentru raspuns .
Eu sunt de parare ca titlul de proprietate trebuie depus la primar, in calitatea sa de presedinte al comisiei locale de fond funciar, care are obligatia de a-l inainta comisiei judetene, cu propunerea de anulare a acestuia si de eliberare a unui titlu completat corect. :)
In mod normal asa ar fi...titlul se depune la primarie care il inainteaza catre comisia judeteana. Dar daca in cazul de fata primaria a modificat cu pixul... ce poti sa le mai ceri:D
Si asta e drept.... :D

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate petrica_pascal petrica_pascal Tatalui meu , in 2003 , i-a fost eliberat un titlu de proprietate pentru o suprafata de teren ramasa mostenire de la parintii lui in urma decesului succesiv al ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - comuna scrisa gresit ancutica ancutica Buna ziua. Am un titlu de proprietate valabil dar in care este scrisa gresit comuna (in loc de comuna Traian este trecuta comuna Agas).Trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Corectare titlu de proprietate AureliaC AureliaC Buna ziua, am un teren intravilan si vreau sa il intabulez, dar este gresit numarul de parcela pe titlul de proprietate. De un an de zile am documentele depuse ... (vezi toată discuția)