avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate - comuna scrisa gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate - comuna scrisa gresit

Buna ziua.

Am un titlu de proprietate valabil dar in care este scrisa gresit comuna (in loc de comuna Traian este trecuta comuna Agas).Trebuie sa fac o cerere de rectificare si sa o depun la primarie?Sau este vreo procedura speciala?
Consider ca este o greseala minora da nu stiu exact cui trebuie sa ma adresez organului emitent sau instantei de judecata?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ancutica , utilizator 09:13, 27 Februarie 2009
Cerere pentru modificarea titlului de proprietate la comisia locala de fond funciar. Primaria va inainta actele necesare si originalul titlului de proprietate la comisia judeteana, care, impreuna cu OCPI-ul va efectua corectura necesara. Titlul corectat il veti ridica tot de la primarie.
Multumesc frumos. Si inca o intrebare mica : exista vreun model de cerere
Cererea se face "de mana" si se adreseaza Comisiei locale de fond funciar in cauza... Ceva de genul:
Domnule primar,
Subsemnata X domiciliata in y, va rog sa dispuneti luarea masurilor ce se impun pentru corectarea titlului de proprietate nr ....din data de..... titular ZZZ, intrucat localitatea in care se afla situat terenul a fost trevuta in mod gresit, si anume Agas in loc de Traian.
Depun alaturat titlul de proprietate in original si copii ale actelor de identitate.
...............
Multumesc mult.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate teren agricol serban_ana67 serban_ana67 cum pot modifica un tiltu de proprietate teren agricol redactat gresit de OCPI? in titlu scrie Tarla 30 in loc de 50,iar la cadastru nu ia in seama adeverinta ... (vezi toată discuția)
Eroare in titlul de proprietate Crinel Crinel Facand demersurile pentru intabularea dreptului de proprietate asupra unui teren dobandit prin restabilirea dreptului de proprietate s-a descoperit faptul ca ... (vezi toată discuția)
Unde pot modifica un titlu de proprietate gresit? Magbd Magbd Pe titlul de proprietate numele mamei decedate este scris gresit (este gresita o litera), dar certificatul de deces este corect. Unde ma pot duce ca sa scot un ... (vezi toată discuția)