avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avem o problema cu liniștea publica. Politia nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avem o problema cu liniștea publica. Politia nu recunoaște ...

Avem o problema cu liniștea publica. Politia nu recunoaște ca ore de liniște decât 13-14 si dupa ora 22.In rest oamenii pot sa facă cât zgomot doresc, în principal muzica cu boxe și cu stații. De ce nu se respecta legea și în afara orașelor. Oamenii-au învățat sa vina în provincie și ce nu fac la oraș fac în curțile comunelor. Permanent este gălăgie dintr-o curte sau mai multe. Cum putem rezolva acest lucru care îmbolnăvește oamenii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:13, 29 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr. 61/ 1991 republicata reglementeaza la art. 2 pct. 25 si pct. 27 astfel de situatii. Sesizati politia in scris, cu nr. de inregistrare/ data invocand acest articol.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie sesizati autoritatea politiei si esaloanele acesteia ,fie sesizati autoritatea pentru protectia mediului care detine baza tehnica pentru masurat pragul fonic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica prea tare de la restaurant si piscine vio_p vio_p Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema: Blocul in care locuiesc se afla in fata unui complex format din restaurant, terasa si piscine. De jur ... (vezi toată discuția)
Nivel zgomot maxim admis tudorsad tudorsad Buna ziua, am si eu o nelamurire.... Recent am deschis o cafenea si uneori o inchiriem pentru diverse petreceri private. Din cate am citit in lege, ... (vezi toată discuția)
Zgomot la bloc AnnaMarya93 AnnaMarya93 Ce program este stabilit pentru linistea la.bloc . Legal .. (vezi toată discuția)