avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am onoarea să vă salut ! Conform legii salarizării ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am onoarea să vă salut ! Conform legii salarizării bugetare ...

Am onoarea să vă salut ! Conform legii salarizării bugetare L153/2017, în anul 2022 noi bugetari ar trebui să fim pe maximul de salarizare. În decembrie 2019 guvernul Catu a emis o ordonanta de urgenta prin care salariile bugetarilor au fost inghetate. Aveti idee daca acea oug este valabila si pt anul 2022 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 30 Octombrie 2021
Se pare ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege-cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice 2017 Cornel  Vasile Cornel Vasile Legea salarizării bugetare, adoptată de Senat Detalii : http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_45315/avocatnet.html Forma adoptata de Senat ... (vezi toată discuția)
Salariile de baza ale funcționarilor din primarii sunt aprobate ... Racoviță Ramona Racoviță Ramona Salariile de baza ale funcționarilor din primarii sunt aprobate de Consiliul local, modalitate de calcul coeficient salarizare înmulțiți cu minim pe ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie doctorat in urma cresterii salariului minim brut la 3000 lei, in 2023 Petroviciu Petroviciu Buna ziua, Am citit ca in 2023 salariul minim brut va creste la 3000 lei. Ce se va intampla in acest caz cu indemnizația de doctorat? Se va calcula și ... (vezi toată discuția)