avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce spune legea ordinii publice,, 61/1991care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce spune legea ordinii publice,, 61/1991care reglementeaza la ...

Ce spune legea ordinii publice,, 61/1991care reglementeaza la art. 2,pct.25 și 27
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 01:46, 31 Octombrie 2021
Art. 2- Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
Pct 25.tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;
Pct 27. organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, în mediul urban;
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice georgefatu georgefatu Locuiesc la casa. De ceva timp cativa vecini si-au facut un obicei de a se aduna la unul din ei si a chefui, pun muzica, fac galagie, strigate si alte zgomote. ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice - muzica la intensitate foarte mare Ctin2015 Ctin2015 In conformitate cu legea cu privire la tulburarea linistii publice - republicata in 2014 , inteleg ca acum legea este mult mai blanda - cu privire la ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Andrei548 Andrei548 Salut! In urma cu o saptamana am facut galagie (o mica cearta si am ascultat muzica la un nivel ceva mai ridicat) in jurul orei 17. Iar astazi mi s-a facut ... (vezi toată discuția)