avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta cadru didactic Bună ziua! Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta cadru didactic Bună ziua! Sunt membru în Consiliul ...

Decontare naveta cadru didactic

Bună ziua! Sunt membru în Consiliul de administrație a unei unități școlare și ma confrunt cu următoarea situație :o colega, cadru didactic, deține în localitate locuință 1/2 proprietate, dar are viza de reședință în alta localitate. Solicita decontarea navetei din localitatea de reședință. Este legal sa o primească? Nu se încalcă prevederile art. 3, alin 1 din HG nr. 569/2015?Menționez ca acestei colege, Curtea de Conturi i-a mai imputat sumele încasate nelegal din naveta cu câțiva ani în urma, dar cum, director era chiar mama dânsei, anii trecuți a beneficiat din nou.
Doresc un sfat întrucât Consiliul de administrație răspunde de acordarea acestor sume și nu doresc sa fiu pusa in situația de a da explicații instituțiilor abilitate.

Alte discuții în legătură

Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica de drept,situatie juridica de fapt... Radamante Radamante Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice ART. 1 Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)