avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pot depune actele pentru supraveghere copil pe ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pot depune actele pentru supraveghere copil pe perioada vacantei ...

Pot depune actele pentru supraveghere copil pe perioada vacantei forțate de luni 1 noiembrie 2021?,sunt plătite aceste zile?

Alte discuții în legătură

Pot rămâne în supraveghere copil pe perioada vacantei forțate ... florinaandrei592@gmail.com florinaandrei592@gmail.com Pot rămâne în supraveghere copil pe perioada vacantei forțate în săptămâna 1 - 5 noiembrie, sunt plătite aceste zile? (vezi toată discuția)
Buna ziua! pe perioada vacantei intersemestriale din februarie ... monica100 monica100 Buna ziua! Pe perioada vacantei intersemestriale din februarie 2021 se pot acorda zile libere pentru supraveghere copil sau desfasurarea activitatii parintelui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu am beneficiat de concediu de 75%, pentru supravegherea ... Alina Chelaru Alina Chelaru Buna ziua, Eu am beneficiat de concediu de 75%, pentru supravegherea copilului din noiembrie 2020 pana pe 23 decembrie 2020 cand copiii au luat vacanta. Acum ... (vezi toată discuția)