avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Eu am beneficiat de concediu de 75%, pentru ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Eu am beneficiat de concediu de 75%, pentru supravegherea ...

Buna ziua,
Eu am beneficiat de concediu de 75%, pentru supravegherea copilului din noiembrie 2020 pana pe 23 decembrie 2020 cand copiii au luat vacanta. Acum pe 11 ianuarie copiii incep cursurile. Trebuie sa depun din nou o cerere pentru același concediu sau se merge în continuare pe aceeași cerere din noiembrie? Mentionez ca in perioada vacantei am lucrat, dar nu am facut cere de renuntare a concediului. Mulțumesc!!!
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2021
Alina Chelaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 4 Ianuarie 2021
Trebuie sa depuneti din nou o cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 30/18.03.2020 Anca Naty Anca Naty Pe perioada vacantei ce posibilitate are o familie monoparentala sa ramana acasa pentru a supraveghea copilul minor? (vezi toată discuția)
Legea 19-2020 Anca_4u Anca_4u Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)
Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)