In decembrie anul trecut am cumpărat un loc de parcare , in subteranul unui bloc nou. In contract se stipula că voi primi intabularea in termen de 15 zile. Cu toate acestea, am primit actele abia în martie după multe insistente. Am întrebat dacă mai am ceva de plată și mi s-au spus că nu.
Apoi, in luna septembrie am primit un mail cu 2 facturi care trebuiau achitate in favoarea cabinetului notarial.
Mi s-au explicat că, deși eu aveam termen de plata 48 ore, totuși spațiul a fost intabulat pe numele altcuiva...
Din actele pe care le-am primit nu reieșea așa ceva.
După refuzul meu de plata, sub suspiciunea că cineva a greșit , iar acel cineva trebuie să plătească, am primit un nou extras de carte funciara, nedatat, din care reiese că "înscrierea drept de ipoteca" a fost făcută exact in ziua când eu ridicam intabularea de la notar.
Apare clar mențiunea ".se notează îndreptare eroare materială"
Cum sa mai înscris o ipoteca pentru un bun care a fost achitat cu 3 luni in urma???? După care mai aștepți alte 6 luni da anunți proprietarul despre acțiunea ta???
Eu am dovada cu data plății. Din acest înscris reiese că eu sunt in continuare datoare.
De ce trebuie să plătesc eu pentru greșeală unui notar neatent??
De ce nu am fost informată corect la semnarea contractului de vanzare- cumpărare???
Unde pot reclama notarul superficial și ignorant?
Multumesc