avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Intocmire CIM - CI expirata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Intocmire CIM - CI expirata

Buna ziua,

Tinand cont de faptul ca, pe durata starii de alerta, cartile de identitate expirate sunt inca valabile,

Este in regula intocmirea si semnarea unui CIM, avand in vedere ca viitorul salariat are CI expirata din luna iulie 2021?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2021
AndradaCristu, utilizator

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata stare de alerta alex5 alex5 Buna ziua, cartile de identitate expirate in intervalul Sept- Nov 2020 sunt inca valabile ? tinand cont ca suntem in stare de alerta ? de exemplu pot fi ... (vezi toată discuția)
Cartea mea de identitate a expirat anul trecut, adică în august ... Ioanpreda Ioanpreda Cartea mea de identitate a expirat anul trecut, adică în august 2021.. Am un cont și un card la o bancă din România. Zilele trecute mi s-a cerut să-mi ... (vezi toată discuția)
Îmi expira permisul de conducere si cartea de identitate in ... Danut57 Danut57 Îmi expira permisul de conducere si cartea de identitate in februarie 2021. S-a prelungit valabilitatea acestora din cauza stării de urgenta? Cu cat? (vezi toată discuția)