avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o speța: un angajat cu norma intreaga ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o speța: un angajat cu norma intreaga de 8 ore ...

Buna ziua,
Am o speța: un angajat cu norma intreaga de 8 ore la 2 angajatori, la primul, unde are si functia de baza, lucreaza fizic de la birou, la al doilea lucreaza full remote.
In cazul unui concediu medical de îngrijire copil bolnav, poate depune CM doar la primul angajator? Avand in vedere ca la al doilea poate lucra de acasa.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2021
IuliaIvan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 3 Noiembrie 2021
Concediul medical se depune la ambii angajatori.

Daca un salariat care se află într-una din situațiile pentru care se acordă concediul medical are mai multe locuri de muncă, aceasta va depune la primul angajator certificatul de concediu în original, urmând ca ceilalţi angajatori să primească copii ale originalului.

Constituie contravenție desfășurarea activității de către persoanele prevăzute la art. 33 din OUG 158/2005 la unul dintre angajatori în perioada în care la celălalt/ceilalți angajator/angajatori a prezentat certificat/certificate de concediu medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie pentru angajat depunerea certificatelor de concediu medical la ambii angajatori? ironman ironman Eu sunt angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata la doi angajatori de stat. Trebuia sa depun concediile la ambii angajatori? Precizez ca unul ... (vezi toată discuția)
Postnatal si cic angajator partime brendissima brendissima Cum tb procedat in cazul in care salariata insarcinata va intra in postnatal la angajatorul la care lucreaza cu norma intreaga vis-a-vis de alt contract cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si doi angajatori rodicasuta53 rodicasuta53 Ptr o persoana care lucreaza cu contract de munca de 8 ore la stat si contract de munca de 4 ore la privat unde/cum se calculeaza concediul de maternitate??? ... (vezi toată discuția)