avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licentiere societate sisteme de alarmare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licentiere societate sisteme de alarmare.

Suntem 2 asociati intr un SRL cu coduri CAEN necesare societatilor in domeniul sistemelor de alarmare la efractie (4321, 8020, 7112). Primul asociat (care e si administrator) are cursuri de Manager de securitate si Tehnician scuritate. Al 2lea nu are diploma bacalaureat si deci nu poate obtine astfel de certificari. Are un curs de electrician. In aceste conditii putem licentia firma la IGPR? si daca da (Doamne ajuta!) cum ar trebui sa arate organigrama noastra in ROFul de la IGPR? Momentan nu intentionam sa angajam pe cineva (nu ne am permite) si vrem sa lucram in formula aceasta de 2.
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen nepotrivit nerromiha nerromiha Buna ziua, Lucrez la o licitatie pentru instalarea sistemelor de securitate (sisteme de detectie efractie, sisteme supraveghere video si sisteme detectie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Licentiere si certificari sisteme de supraveghere rusuleo rusuleo buna ziua m-ar interesa si pe mine vreau sa deschid o firma cu profilul de instalari sisteme de supraveghere de ce acte am nevoie pt licentiere si ce ... (vezi toată discuția)