avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua!Fiul meu fiind arestat la Poarta Alba a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua!Fiul meu fiind arestat la Poarta Alba a făcut cerere ...

Bună ziua!Fiul meu fiind arestat la Poarta Alba a făcut cerere pentru eliberarea condiționată care a fost judecată la judecătoria Medgidia.A fost respinsa și a fixat un nou termen de examinare. Între timp a fost mutat la Mioveni sit tot odată în urma judecării unui alt dosar i sa schimbat pedeapsa, deducerile, data liberării... Comisia penitenciarului Mioveni in urma examinării a trimis la tribunalul Argeș de care aparține cerere pentru eliberarea condiționată și a fost fixat termen de judecată.Acest termen este peste citeva zile dar este înainte de data fixata pentru reexaminare. stabilită de Judecătoria Medgidia.Se poate respinge sau nu are legătură cu cealaltă cerere de liberare?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:16, 6 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai cererea de la medgidia s-a judecat si prin sentinta s-a stabilit un termen de reexaminare.
La mioveni s-a formulat probabil o propunere de liberare conditionata de catre penitenciarul de acolo.
Nu ar fi niciun conflict intre cele doua cereri formulate. Se judeca cea de la Arges si daca e favorabila e bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata Sonyaa Sonyaa Buna dimineata, As vrea sa stiu daca pentru o persoana condamnata in prezent incarcerata la penitenciarul Rahova respectiv sotul meu poate face cerere de ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua in legatura cu eliberarea conditionata. sotul meu munceste se conporta bine se duce la toate activitetile din pentenciar si nu face probleme ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)