avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna. Ceea ce scriu este legat de o persoana ce are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna. Ceea ce scriu este legat de o persoana ce are telefon cu ...

Buna. Ceea ce scriu este legat de o persoana ce are telefon cu butoane si m a rugat sa postez. In urma cu 10 ani a avut probleme de familie facand o depresie si schizofrenie..a mers la psiholog, apoi a mers o singura data la psihiatru punandu i acest diagnostic si dandu i o medicatie fara internare..s a vindecat , fara probleme acum...ea ar vrea sa dea de permis..poate face scoala de soferi? Inca se afla in evidenta chiar dava nu a fost internata? Se iau in evidenta numai persoanele internate?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:28, 6 Noiembrie 2021
Poate face școala de șoferi doar dacă nu mai este dependentă de medicamente. Medicamentele psihiatrice (psihotrope) îi slăbesc reflexele, și poate face accident care îi poate pune viața în pericol.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2021
Dapix, utilizator
depresie e una, schizofrenie, alta, iar de schizofrenie, nu te vindeci, doar poti tine sub control cu tratament.
poate nu are schizofrenie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are ... ArielNow ArielNow Buna ziua, Am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are simptomele unei tulburări mintale și sunt destul de grave. Persoana in cauza nu este ... (vezi toată discuția)
Minor dopat cu anti-depresive de catre psihiatru Blanky Blanky Care este pedeapsa pentru un psihiatru ce da medicamente de tip anti-depresiv unui minor.Este vorba de Seroquel,ce este interzis persoanelor sub 18 ani. Ce ... (vezi toată discuția)
Sanse in proces (probleme cu psihiatrul) astra123 astra123 Buna ziua. Bunica mea de la tara s-a plans doctorului de familie ca are [b]mici[/b] probleme cu somnul. Acesta a pus-o sa vorbeasca la telefon cu un psihiatru ... (vezi toată discuția)