avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... #Impozit Cryptomonede
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

#Impozit Cryptomonede

Bună ziua, am câteva întrebări legate de impozitul pentru profitul din cryptomonede:
1) Dacă scot banii din aplicația de crypto pe cardul meu, iar apoi ii reinvestesc pe toți + 100 euro sa zicem de la mine in bursa, se mai plătește impozit pentru venitul din crypto? Teoretic as fi tot in pierdere.
2) Dacă am investit anul acesta bani si ii retrag doar anul viitor, pe anul acesta ar trebui sa declar investiția mea ca si pierdere sau anul viitor trebuie procedat normal si declar doar profitul?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 7 Noiembrie 2021
AdBu, utilizator

Alte discuții în legătură

Speta criptomonede - am nevoie de ajutor juridic/contabil cu competente in speta cripto Vladanton Vladanton Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta legata de impozitatea profiturilor din criptomonede si eventualele probleme legale pe care le-as putea avea ... (vezi toată discuția)
Castig intre 0.5 si 1% profit pe zi din tranzactionarea cryptomonedelor. adyx5 adyx5 Castig intre 0.5 si 1% profit pe zi din tranzactionarea cryptomonedelor. Sunt obligat sa declar acest castig daca nu transform / schimb in ron ?? Se plateste ... (vezi toată discuția)
Investitii bursa prin srl eduard99 eduard99 Am catevat intrebari legate de investiile la bursa (in particular bursa din USA) prin persoana juridica (srl cu activitatii de dezvoltare software, cu impozit ... (vezi toată discuția)