avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salutare! Sunt in concediu medical. Am certificat de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salutare! Sunt in concediu medical. Am certificat de handicap ...

Salutare! Sunt in concediu medical. Am certificat de handicap permanent și nu plătesc impozitul pe venit din acest motiv. Salariul lunar brut este cam 3000 lei, iau aproape 2000 de lei net și bonuri de masa in valoare de 400 lei.

Cum se calculează salariul pe concediul medical? Adica după informațiile date îmi puteți spune cat trebuie să iau pe luna? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Salariu concediu medical mircic1984 mircic1984 Salutare.Sunt in concediu medical. Am certificat de handicap permanent și nu plătesc impozitul pe venit din acest motiv. Salariul lunar brut este cam 3000 ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului - calcul indemnizatie ContSters441028 ContSters441028 Buna ziua, am citit toate articolele de pe site si, din pacate, am ramas cu niste nelamuriri. Lucram de 12 ani fara concedii medicale, si eu, si sotul meu. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical barlica barlica din somaj am trecut in concediu medical pentru ca am nascut si as vrea sa stiu cu cat se plateste acest concediu daca am avut somaj 250 de lei (vezi toată discuția)