avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugarea codului CAEN 7120 la un PFA.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugarea codului CAEN 7120 la un PFA.

Buna ziua. Pentru adaugarea codului CAEN 7120 la un PFA, este nevoie de vreo diploma sau cursuri in domeniu? ma intereseaza doar partea cu masurarea temperaturii aerului si apei
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Coduri caen noi la pfa infiintat in 2009 viorelolteanu viorelolteanu buna ziua. in 2009 am infiintat un pfa avand cod caen intermedierea in comertul cu produse diverse (am lucrat par time cu contract de colaborare pe baza de ... (vezi toată discuția)
Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Pfa, deducere cheltuieli cursuri contabilitate, psi, management al timpului Petrovic Petrovic Este posibil să deduc cheltuieli pentru unele cursuri care au legătură cu activitatea de PFA, dar nu au efectiv CAEN-ul înregistrat? În principiu vreau ... (vezi toată discuția)