Mulțumesc pentru detalii.
Referitor la cursul PSI, vreau să îl fac pentru doar ca să pot îndeplini măsurile împotriva incendiilor, pentru PFA-ul meu (să mă asigur că în clădirea în care am sediul sunt îndeplinite condiții împotriva incendiilor), deoarece am doar o vagă idee (am cumpărat două stingătoare, am început să fac o planșă cu schița clădirii. Cred că e posibil să îmi găsească nereguli la un control amănunțit, dacă mă vor controla instituții ale statului, de aceea aș vrea să fac cursul.
Nu intenționez să adaug CAEN pentru PSI pe PFA, deși poate ar fi o idee bună, dacă aș găsi clienți.
Deci nu pot deduce cursul de PSI în acest caz, nu? Dacă îl fac trebuie îl fac pe persoană fizică, așa e?
A, încă o întrebare: în cazul că adaug CAEN-ul de PSI pe PFA, dar nu am niciun client pe PSI, ci doar în IT (CAEN-uri existente), pot risca probleme?
george-neagu a scris:
Daca urmati dumneavoastra un curs de contabilitate care apoi sa va ajute in a va tine contabiltatea la propriul pfa, nu e problema in a deduce acea cheltuiala in baza actului doveditor al platii facuta pe pfa.
De asemenea, daca faceti curs de acreditare psi, ca apoi sa va autorizati adaugand codul caen corespunzator pe pfa, ca sa faceti ceva prestari sevicii cu pfa-ul dumneavoastra in acest domeniu, iar nu e problema.
Dar daca faceti cursul de psi si apoi nu faceti niciun demers sa puteti si presta pe pfa in acest domeniu suplimentar, nu puteti deduce acele cheltuieli.