avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o casa in care locuiesc, dar jumătate din casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o casa in care locuiesc, dar jumătate din casa este a mea ...

Am o casa in care locuiesc, dar jumătate din casa este a mea iar jumătate este a surorii mele. Sora a decedat iar moștenitorii(copii) vor sa vândă jumătatea ei, Ei pot vinde toată casa adică și partea mea fara acceptul meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:02, 8 Noiembrie 2021
nu, ci doar ce mostenesc.
Putin probabil sa gaseasca cumparatori. Pot cere in instanta iesirea din indiviziune si atunci, veti avea probleme in sensul ca daca nu veti avea bani sa le platiti partea, se va vinde si veti imparti banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dificil! Tarzan2012 Tarzan2012 Doua surori au dezbatut succesiunea dupa tatal lor. Au mostenit o casa si teren. De taiat casa pe din doua nu se poate,asa ca sora A.i-a propus sorei B. ca ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire buna ziua. in urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament ... GavDana GavDana Buna ziua. In urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament cu 4 camere. De atunci in apartament a locuit doar matusa mea care a mostenit cealalta ... (vezi toată discuția)