avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot angaja o persoana in functia de tehnician daca nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot angaja o persoana in functia de tehnician daca nu are diploma ...

Pot angaja o persoana in functia de tehnician daca nu are diploma de bacalaureat ci numai un certificat de calificare nivel 4?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog daca nu incomodez sa-mi spuneti daca diploma ... mihaitainfoidevita mihaitainfoidevita Buna ziua, Va rog daca nu incomodez sa-mi spuneti daca diploma de Bacalaureat profil Electrotehnica are recunoastere pentru a lucra ca Tehnician pentru ... (vezi toată discuția)
Calificari necuprinse in codul calificarilor din romania gabiec gabiec Nu am gasit in COR calificarile urmatoare: [b]Tehnician in gastronomie Tehnician in turism Organizator de banqeting[/b] Anul acesta tocmai vor iesi cateva ... (vezi toată discuția)
Carte de munca - itm refuza eliberarea cesar vascocenco cesar vascocenco Buna ziua, Numele meu este Cesar Vascocenco si imi permit sa va scriu acest mail deoarece am gasit adresa dvs. pe internet pe un site ... (vezi toată discuția)