avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara Dacă cineva ma poate ajuta , cu datoriile ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara Dacă cineva ma poate ajuta , cu datoriile către ...

Bună seara
Dacă cineva ma poate ajuta , cu datoriile către ANAF , ai o suma de bani datorie de exemplu accize pe țigări, dacă acum se judeca cazul . După ce se termina cazul cum o sa și recupereze Anaf-ul prejudiciul. As fi interesat cum se pune poprire pe conturi sau dacă ai ceva bani în cont o sa ții oprească și pe aceia Banca sau doar bani care îți sunt virați în cont după ce se termina procesul. O sa-ti i-a din ei .
Mulțumesc de răspuns anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:31, 9 Noiembrie 2021
Va ia toti banii din cont, fara sa conteze data depunerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe carduri mihai_40 mihai_40 acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare pentru impozite neplatite gnosy gnosy M-am trezit cu proprire pe conturi pentru neplata unor impozite la Directia Finantelor Publice. Neglijenta mea, asta e.... Suma proprita era mai mica decat ... (vezi toată discuția)