avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA, cod CAEN 6202.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA, cod CAEN 6202.

Buna seara, Un PFA, cod CAEN 6202 a obtinut in 2021 venituri de 345.000 lei. Fiind PFA cu norma pe venit. Nu imi este clar daca de la anul se mai incadreaza pe norma de venit sau nu. Inregistrat pe Bucuresti. Multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 18:03, 9 Noiembrie 2021
Buna seara. Daca depășiți 100.000 euro în 2021 începând cu 01.01.2022 treceți in sistem real
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
Constantin Vera, Contabil
In 2021. Ok. multumesc frumos pentru promptitudine.
Am rectificat, cu 01.01.2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit sau sistem real? MiriamS MiriamS Salutare, Doresc sa creez un PFA si nu stiu care ar fi mai ok, norma de venit sau sistem real tinand cont ca incasarile pe an sunt cam de 90 de mi de euro, ... (vezi toată discuția)
Trecere de la sistem de impozitare pe norma de venit agricol la sistem real Dumitruma Dumitruma Am un PFA infiintat in 2015 cu sediul in Bucuresti , sector 6, cu activitati agricole în județul Ialomita, cu cultivare și vânzarea de cereale fără ... (vezi toată discuția)
Pfa - cum se trece norma de venit - sistem real ? deliacrin deliacrin Buna Daca un PFA incaseaza peste 100.000 euro in anul anterior este obligat sa treaca la sistem real. Aceasta limita se pondereaza cu perioada lucrata? ... (vezi toată discuția)