avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoanele care au contract de întreținere pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoanele care au contract de întreținere pot beneficia de ...

Persoanele care au contract de întreținere pot beneficia de ajutor de încălzire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 10 Noiembrie 2021
Titularul ajutorului pentru încălzirea locuinţei și/sau a suplimentului pentru energie este reprezentantul familiei sau, după caz, persoana singură care îndeplineşte condiţiile legale de acordare a ajutorului, care solicită acordarea acestuia şi care poate fi după caz; proprietarul locuinţei, succesorul de drept al acestuia, persoana care a înstrăinat locuința în baza unui contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreţinere sau cu drept de habitație, titularul contractului de închiriere, comodat, concesiune al acestuia ori alt membru de familie major şi împuternicit de proprietarul locuinţei sau de titularul contractului de închiriere ori, după caz, reprezentantul legal al persoanei singure care nu a împlinit vârsta de 16 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru incalzire persoane ''in chirie'' macrita macrita Buna ziua, Am o casa la tara ,in care am gazduit o familie cu un barbat ,un copil de 3 ani si jumatate si o bunica. Toti cei trei au domiciliul trecut un ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire cu energia electrica andreeavenetopol andreeavenetopol Locuiesc in apartamentul mamei mele, doar eu, sotul si copilul. Venitul familiei este 1805 lei total. Noi avem o casa pe numele nostru dar nu locuim la acea ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzirea locuintei 2013-2014 cristinavasiliu cristinavasiliu La art.6 lit i din ord.70/2011 modificata si completata, in legatura cu titularul ajutorului pt incalzirea locuintei \\"... titularul ajutorului pentru ... (vezi toată discuția)