avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua, cum se calculeza ajutorul de somaj in cazul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua, cum se calculeza ajutorul de somaj in cazul meu. am ...

buna ziua,
cum se calculeza ajutorul de somaj in cazul meu.
am 30 ani vechime in munca.
am inteles ca se calculeaza: Asigurat în sistemul de asigurări de șomaj

75 % adica 375 RON + 10% din salariul mediu brut pe ultimile 12 luni.
despre ce salariu este vorba, cel al meu sau cel din Romania,si care este acesta.
multumesc,
Yram7
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:45, 10 Noiembrie 2021
Indemnizatia de somaj = 375 lei + 10 % x media salariului de bază lunar brut pe ultimele 12 luni de stagiu de cotizare

Este vorba de salariul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce indemnizatie de somaj voi primi daca am avut salariul 1700 lei brut? dorejadore dorejadore Buna seara, Spuneti-mi va rog, ce ajutor de somaj voi lua daca am avut salariu de 1700 ron brut cu 3 ani vechime? Am inteles ca somajul reprezinta 75% din ... (vezi toată discuția)
Cat este somajul? allina_ab allina_ab am salariu de 1000 lei net vechime 5 ani si 4 luni intrebare este cum mi se calculeaza somajul (vezi toată discuția)
Modul de calcul al indemnizatiei de somaj ana-maria iacob ana-maria iacob Am si eu o intrebare cu privire la calcularea somajului.La inceputul lui martie am bagat dosarul pentru somaj ,si astazi (15.03)am fost de mi-a dat carnetul ... (vezi toată discuția)